2012. január 31., kedd

VALAHOGY OLYAN ERZESSEL

Indultam neki ennek a hetnek , hogy hosszu lesz, mivel be vagyunk kenyszeritve a hazba a nappali -10 fok miatt, ami nem is lenne olyan sok, de mivel valahogy elszoktunk tole, nagyon hidegnek tunik, meg a reggeli -16 is elegge meggyorsitja lepteinket mikor kimegyunk s gyors visszautat keresunk.
 Korulottunk szankoznak.
Ez meg csak januar utolso napja, de jol belevesi magat a naptarba,ezert a csipos fagyert.Azert en szeretem beszivni ezt az eros levegot megha nagyon keves idore is, jol esik

2012. január 26., csütörtök

EZ MAR TELI TAJ!


Ez az ut visz Gyulafehervarra tolunk.

2012. január 25., szerda

ERTHETO UGYE , HOGY NAGYON VAGYOM


Ez lett a vege a nagyobbik latogatasanak a kicsi agyaban

Utanuk!De meg egyelore meg kell elegednem a kepekkel s a mindennapos telefonnal.Mert a jovo honap vegen esedekes hozzajuk utaznom, s ha az Ur is ugy akarja s megengedi, ujbol egy honapot ott toltok,de nem veluk , hanem a nagyobb unokakkal.

EBBEN A TELI IDOSZAKBAN

NAGYON SAJNALOM VIRAGAIM, MERT HIANYOLJAK A NAPFENYT .



                                       

2012. január 22., vasárnap

HAROM EVE ANNAK

Hogy Alexe kisebbik fiam szivet halaval toltotte el elso fia szuletese (ket lany utan), s persze az egesz csalad orvendett ennek kulonoskeppen.
                                       
Ma mar ovodaba megy.Nagyon mozgalmas , cselekedetekre kesz, es kulonos figyelmet igenyel , mert ha nem.....ott mindig valami baj van.Ezert nem is lehet felugyelet nelkul hagyni.
                                                         ISTEN ELTESSEN JOSUA DRAGA

LEGYEN ELETED AZ O OLTALMABAN, S SZIVEDBEN AZ IRANTA VALO SZERETET NOVEKEDJEN TESTI NOVEKEDESEDDEL EGYENES ARANYBAN.ALDJON MEG AZ UR!

2012. január 17., kedd

MOST EPPEN EGY OLYAN SZOKAST

Vettem fel , hogy minden este megnezek egy darab kereszteny filmet.Mar nehayszor azon voltam , hogy megosztom veletek is mert nagyon jo volt mindenik, de megsem tettem.EZT  viszont ahogy idotok adodik meg kell nezzetek.
                                       

2012. január 16., hétfő

NEM MINTHA NEM LENNE

Mondanivalo ezekben a napokban is -meg tulsagosan sem vagyok  nagyon elfoglalt-azert megis nagyon ritkak a bejegyzesek, mert leginkabb este ulok le hosszabb idore a gephez(napkozben csak be be nezek) m s ilyenkor mar olyan faradtnak erzem magam, hogy nehezen szedem ossze gondolataim, s mar csak olvasasra meg megjegyzesekre futja.S azok  az igazan tudatni valo gondolatok munkakozben vagy eppen mikor mar lefekszem tornek ram, s mivel meg nem teljesitettem azt a szuksegem, hogy barhol barmikor iroszer meg notesz legyen nalam, hat ezek szepen elvesznek -merulnek a feledes kodebe.Szoval most eppen igy allok.

Ti?Mert talan eleg szukszavuak egyesek kozuletek.

2012. január 12., csütörtök

BUVARKODTAM A MAMMKA MEGJEGYZESE FOLYTAN

Es erdekes kovetkeztetesre jutottam.Beirtam a keresobe magyarul a  nevet es EZT  kaptam.Szoval ami azt illeti Mammka nem tevedtel.Beirtam romanul is a nevet a keresobe es en sem tevedtem mert EZ lett az eredmeny.Ugyanaz a virag mint az enyem csak ez Plumbago a masik pedig Agaphantus.Hasonlitanak s megis sok mindenben elteroek.A levelek, es a virag is husosabb.
A kepen van az en viragom.Igaz teli valtozatban , mert nyaron nagyon bokros es magasra no, tele viraggal.
Hat ez lenne,en megmaradok ezzel a nevvel mert az elado is igy nevezte.


ITT AHOL MI LAKUNK , NAGYON SZEP

 Az eg este.Viszont csak ennyit sikerult lencsevegre kapni.
 Itt egy nagyon nagy csillag? fenylik.
Ez pedig a szrelem virag.Viragzik!

2012. január 11., szerda

MAR JO NEHANY LEPEST

Tettunk ebben az uj evben, s talan meg felsejdul az unnepek utani sajnalat,hogy vege, s egy ujabb ev all koztunk es a kovetkezo teli unnepek kozott.En valahogy ugy vagyok az unnepekkel, hogy nagyon szeretem azt az izgalmas keszulodest, varakozast az unnepre.Erdekes modon mindig varunk valamit az unnepektol, valami ujat erdekfeszitot, s gondolom senkit sem abrandit ki az eljovendo nap, hisz egyik evben sem ugyanolyan mint az elmult volt.Mindig rejlik benne valami uj.En legalabbis igy vagyok ezzel.Ha megkerdeznetek mi az,  tudok valami kezzelfoghatot felmutatni, hat lehet , hogyha utananezek felsorolhatnek nehany  reszletet ami az egeszeben az unnepi dekoraciot alkotta, viszont nem teszem ezt mert ami mindig megmarad es ugyanakkor fontos is, az a hangulat.Ez fog maradandoan emlekezetunkben tovabbmenni a kovetkezo alkalomig. Senki sem tagadhatja, hogy a hangulat mindig nagyon kulonleges tud lenni, s erdekes , hogy varjuk, mintha ezt valami egeszen tolunk kivulallo valami tudja megadni, pedig mi vagyunk azok kik megteremtjuk, s nagy mertekben fugg tolunk.S ezert is fontos , hogy mire is tettuk a hangsulyt.Ezt mar nem reszletezem.Mert mondtam nem akarok reszletekbe bocsatkozni, inkabb megorizni azt a titokzatos hangulatot mely minden unnepre jellemzo.
 Es nincs ket egyforma unnep!Ezert is nem vallhat kozhellye!


               

2012. január 9., hétfő

ES UJBOL HULL A HO!

Hogy egy napig kettoig tart, nem szamit, a fo az , hogy MA ennek orvendunk!

2012. január 8., vasárnap

KOSZONTELEK JULIANNA

Orvendek , hogy"hivatalosan " is beneveztel olvasoim koze!
                         Fogadd szeretettel e rozsacsokrot


                                                 Rózsa. Fotó: Csonki

NAGYON HATAROZOTT

Ezzel a rogtonzott sapkaval a fejen,Josua.Gyors leptekkel kozeleg a szulinapja.

2012. január 7., szombat

BAGY OROMOMRE SZOLGALT MA

Mikor Email-ben kaptam ezt a kepet Juliannatol, ki elkeszitette a blogom alapjan a hajast, s az eredmeny nagyszeru lett.Amint ti is lathatjatok.Ez az elso alkalom, hogy keszitett.Dicseretere valhat.Ugyhogy csak batran nekivaghattok a sutesnek.

2012. január 5., csütörtök

EZT OLVASTAM MA

A  VISKO CIMU KONYVBEN:



A kapcsolatok soha nem a hatalomról szólnak, és a hatalomvágy
elkerülésének az egyik módja az önkorlátozás – hogy kész vagy mások szolgálatára. Az
emberek gyakran megteszik ezt: amikor az erőtlenekkel és a betegekkel foglalkoznak, amikor
a fogyatékkal élők körében szolgálnak, amikor a szegények között forgolódnak, amikor
szeretettel veszik körül a nagyon öregeket és az egészen kicsinyeket, vagy akár még akkor is,
amikor törődnek azokkal, akik úgymond hatalommal rendelkeznek felettük

S NAGYON TETSZETT