2010. december 3., péntek

MAR A HARMADIK ZOKNINAL

Tartunk s az izgalom nem hagyott alabb.Ugy gondolom hogy ezutan mar vegleg hozzakotottem nagymamai szemelyem a meglepit rejtegeto zoknikhoz.De most eppen arra gondoltam hogy mi lesz ha a sok zokni uritgetes utan a kicsik mar nem is fognak maskent ranezni a zoknikra mint edesseget, meglepetest tartalmazo valamire, s barhol is meglatnak egy zoknit:uzletben, a labon, szennyesben, a szaradni kiteritve , keresgelni kezdenek.Hat ez egy kisse tul komikus lenne.Hogy is valtoztassunk ezen?
Ezen meg gondolkodnom kell.Meg akar otletek is elkelnenek, segitseg reszetekrol.Na majd meglatjuk!Meg van 21 nap.Sok , keves, nem tudom, de hogy hamar elszalad az bizonyos.Mert izgalomban , varakozasban telik.
Varjuk sovarogva Akit varni kell mar 2000 eve, s megis milyen hamar eltelt.Hat akkor mi is az a 21 nap?
Kozben varjuk a fenykepeszt is , mert ugye amit megigertem ....
Azt gondolom tudjatok hogy nincs gepem.Vagyis digitalis, csak masik, s az most eppen tele van, s nem jott el az ideje hogy developaljuk(mondjatok ti magyarul).Ugye igy mar ezt is varjuk!De jobb igy , mert ha lenne allandoan orokitenek, s mar egyebre nem is lenne idom.
A baj az egesz zoknis dologban ott van hogy a delutani alvas utan is keresgelnek.Talan a 10-ik utan rajonnek hogy este kell legyen s ujbol reggel s csak utana.
Kellemes varakozast!
 En is varom minden nap a meglepit Martanal.

S mindenekfelett az Ur Jezus Krisztus  eljovetelet!

3 megjegyzés: