2011. december 16., péntek

VALAMIKOR NAGYON SOK MEGRENDELESEM

Volt ami a hajas tesztat illeti, igy karacsony elott.Viszont most csak ket harom porciora futja az erombol.Pedig nem veszitettem meg el a hozzaertesem.De....!

(a datum megint elugrott pedig ma keszitettem)

8 megjegyzés:

  1. Kedves Iri! Ha a közelünkben laknál én is rendelnék ( jó lenne amikor erődből futja is ). Valamikor mamám készített ilyet. Nagy volt a család, ezért mindig csak keveset ehettünk belőle. Még nem sikerült megtanulnom a készítését, próbálkoztam már vele, bár sok múlik a sütőn is. Mióta állítva lett nem próbáltam még. Az Úr áldjon meg és adjon erőt ! :)

    VálaszTörlés
  2. Édesanyám jutott eszembe erről a képről.Ő is ilyen szép(meg finom)hájast tudott sütni.
    sok erőt az ez utáni sütésekhez

    VálaszTörlés
  3. Koszonom a jokivansagokat!
    Emese,lehet mikor ujbol keszitek, leirom(keppel)lepesenkent, mert nem olyan nehez , igaz , hogy van nehany fortely amit kell ismerni, mint a liszt -ez magyarorszagi lisztbol keszult-meg a haj is eleg kover kell legyen,meg a suto, szoval talan egyszer leirom.
    Persze ha itt lennel keszitenek egy porciot!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek és biztosan finomak is.Elkérhetném a receptet? Erre a cimre (juliannasallai@gmail.com),elöre is kösznöm.
    Én még nem készítettem de van a fagyasztoba háj és szeretném kiprobálni.Biztos hogy nem lesznek ilyen szépek de proba szerencse.

    VálaszTörlés
  5. Az én édesanyám is nagyon sokszor készített ilyet, én még soha, és sajnos már nem is tudom tőle megtanulni.

    VálaszTörlés
  6. Kedves Trollanyu, en sem tanulhattam anyukamtol mert koran elvesztettem,de addig probalkoztam , mig ez lett belole, mert ugye az otthoni izek...azert az en fiaim kedvence a kremes s nem a hajas, s a ferjem nem is eszi,ezert keszitettem inkabb rendelesre.
    Azt hiszem most mar el kell kotelezzem magam, hogy egyszer itt fogom kesziteni a blogon.

    VálaszTörlés