2011. február 17., csütörtök

ILYENKOR UGY ALTALABAN UNNEPELNI SZOKTAK

 En viszont nem fogom ezt tenni, hanem inkabb halat adok.
Halat adok Uramnak azert , hogy megertem ezt a napot amikor is a postas egy nagyon fontos es talan merfoldkonek szamito iratot hozott.A nyugdijazasi hatarozatot.
Persze nem azert mintha ez az okmany osszehasonlithato peldaul a valamilyen iskola elvegzeserol szolo diplomaval(ha tortenetesen nem erett korban vegeztuk azt), mert ugye innen mar az ember talan visszafele szamol, hanem azert mert -gondolom ti is igy vagytok vele-ugy 40 evesen azt gondoljuk"hat ezt mar nem erem meg".En is igy gondoltam.De ugyebar :
 Mert a mint magasabbak az egek a földnél, akképen magasabbak az én útaim útaitoknál, és gondolataim gondolataitoknál
S hogy ne lennek akkor halas az en Uramnak,hogy igy alkalmam  volt unokaim latni , orvendeni nekik, s meg hasznos lehetek.
Viszont ami a legfontosabb szamomra , hogy meghazudtolhatok minden eloiteletet ami a nyugdijas oregkort illeti.
S miert is?
Mert szerelmes vagyok! Igen , ugy ahogy halljatok! S az en szerelmem targya nem mas mint aldott Uram es Megvaltom Jezus Krisztus.O az Aki aranykorra teszi az oregkort is!Szeppe es csodalatossa teszi az eletet mert:Mivelhogy nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra; mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók.2Kor.4:18
 S akkor unneples helyett inkabb halakat adok Uramnak, mert ezt a kort egy szerelmes szemszogebol nezhetem.S ez mindent megvaltoztat.Ez egy olyan szemszog ami mas iranyt szab kapcsolatomnak ferjemmel,gyerekeimmel, unokaimmal, szomszedaimmal,hittestvereimmel.Mert nem ugy nezek erre a korra mint eletem vegere, hanem mint gyors kozeledesre az igazi elethez.A nagy betus Elethez , mely igazan ez elet befejezte utan kezdodik.
20. Mert a mi országunk mennyekben van, honnét a megtartó Úr Jézus Krisztust is várjukFilippi 3:19-20
 S meg akkor is ha e foldi intezmenyek ugy dontottek , hogy nyugdijba kell vonulnom.mert korlatozva van letunk,Uramnak tovabb szolgalok, mig arra erot, idot es egeszseget ad.
S halas vagyok minden egyes napert.

13 megjegyzés:

  1. Ma reggel elsőnek ezt olvastam el,nagyon jó volt olvasni,Öröm volt!!Áldott napokat!

    VálaszTörlés
  2. Áldott legyen az Úr mindenért, érted és az évekért, amiket neked adott, minden mérföldkőért!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Iri, hogy megosztottad ezt velünk. Kedves példa vagy számomra az érett korban való Krisztus követő életre.

    VálaszTörlés
  4. Számomra is nagy öröm volt ezt olvasni, s tényleg felüditő ezt olvasni nekünk fiataloknak, élő példája vagy nekem miként élhet boldog életet, hasznos életet egy nyugdijas, és vágyom arra, hogy ha az Úr nekem is megadja kegyelemből ezt a kort, akkor én is hasonlóan éljem meg az idősebb korszakot.

    VálaszTörlés
  5. Hát gratulálunk, de a lényeg, hogy a lényed fiatalos, és dinamikus.... ki gondolná, hogy már a nyugdíjas sorokban állsz? Senki... ugyhogy csak így tovább, és adjon az Úr neked erőt továbbra is :)

    VálaszTörlés
  6. Istentől áldott nyugdíjas éveket kívánok neked,kedves Iri!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szepen koszonom mindannyiotoknak!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálunk életednek ehhez a szakaszához is. Isten adjon továbbra is erőt hogy megcselekedd az Ő akaratát minden időben.
    Áldott napokat!

    VálaszTörlés
  9. Ó, de jó ez a fotód! Milyen jó látni így téged. Szívből örvendek minden szavadnak! És áldott nyugdíjas éveket! ( hogy egyesek hogy nem öregszenek....)

    VálaszTörlés
  10. Aldot nyugdijas eveket kivanom h az Ur halmozon el szeretettevel es adjon erot segitenni eppen ot ahol szukseg van.

    VálaszTörlés
  11. Koszonom mindenkinek a latogatast s a jokivansagot!

    VálaszTörlés
  12. Áldott nyugdíjas éveket Iri! Erika

    VálaszTörlés
  13. Gyümölcsöző, hasznos nyugdíjas éveket kívánok az Úr közelségében.

    VálaszTörlés