2010. április 30., péntek

MENNYIRE MEGVOLT SZEPPENVE

Miriam, mikor az ovodaban a gyerekek golyarol meseltek s vegul is a golya szerepere tertek ki,vagyis mikent hozta mindenikuket s eppen a megfelelo csaladba beejtette.Rendre mindeniknek megvolt a maga meseje, viszont mikor Miriamra kerult a sor,mar szinte el is volt torve a mecses, mivel o csak annyit tudott hogy anyukaja elment a korhazba s hazajott kistestverevel,s ennek elotte latta a bebi hazacskajat is.
Ennyi a golyameserol.

2010. április 29., csütörtök

KI GONDOLTA VOLNA



Hogy ilyen eloszeretettel fogok vensegemre viseltetni kertem irant.En aki annak idejen semmi hajlamot nem mutattam a kerti munkalatok irant.Ahanyszor erre kenyszerultem(szuleim segitesere), hogy gyorsabban teljen az ido magam kitalalt meseket mondogattam magamban, neha egesz sorozatos torteneteket talaltam ki.Ilyenkor nem kellett magara a munkara oszpontositanom s nyugodtan vegeztem azt, eltuntetve az ellenszenvet. Es most ,olyan kedvel vegzem,(igaz a mezei munkat most sem kedvelem, nem is kell vegeznem)
Valosagos kaland szamomra figyelni mikent bontakozik ki ujra es ujra a termeszet minden tavaszon.Eszlelni a kissebb nagyobb magokbol kibontakozo eletet.Olyan csodalatos minkent,utat harcolnak ki maguknak a foldkergen at a kis fejecskek.Minden reggel felmerni mennyit is nottek.Lesni mikor bujik a murok ,petrezselyem,hagyma,salata s igy tovabb egesz a legkesobbi novenyig.
Hogy ebben mennyi izgalom , szepseg rejlik!Hogy is szalaszthattam el eddig!? Hogy is lehetett enelkul szep az elet?
Hat igen ha szemed Istenre megnyilik, megnyilik az O keze munkajara is.Azert olyan csodalatos minden!

2010. április 24., szombat

AZ UTOBBI IDOBEN SOKAT FOGLALKOZTAT

Ennek a blogomnak a rendeltetese amit ITT szogeztem le.Nem mintha eltuntek volna az okok ami-rol irhatnek,de szukseg van az ido mellett koncentralasra is,ami csak egy csendes kis szobaban adodhat, s ez csak a kis segitsegem nyugovora terese utan lehetseges.Na de addigra en is a tavaszi munkalatok miatt csak ugy bedolok az agyba , s telnek a csendes estek s nem sikerult meg ujrainditanom rendszeres bejegyzeseim.
Na most ezt azert irtam hogy kotelezzem magam.
KELLEMES, ALDOTT VASARNAPOT!

2010. április 7., szerda

AZT HISZEM ERTHETO MIERT IROK RITKABBAN!


Nagyon foglalt, nincs ideje fesulkodni sem!

2010. április 3., szombat

NEM KEVES IDO TELT EL

Miota ide irtam!Nem mintha nem lenne mit,de rohan az ido s olyan kevesre futja.Neha orvendek ha olvashatlak,de nem akarom elhanyagolni az irast sem,s remelem hogy valahogy bezokkenek a rendes kerekvaganyba,mikor is mindennek meg lesz a maga helye s ideje.
Ezen a rovid heten amit mar itthon toltottem tul sok bepotolni valom volt ,habar nem sikerult mindent megtennem, de annak orvendek hogy a kertembe bekerult minden ami elvetnivalo volt.
Orvendek a napsutesnek, orvendek az esonek,az eljovendo unnepnek,orvendek csaladomnak,blogbarataimnak,s Annak Aki mindezt lehetove teszi.