2010. április 30., péntek

MENNYIRE MEGVOLT SZEPPENVE

Miriam, mikor az ovodaban a gyerekek golyarol meseltek s vegul is a golya szerepere tertek ki,vagyis mikent hozta mindenikuket s eppen a megfelelo csaladba beejtette.Rendre mindeniknek megvolt a maga meseje, viszont mikor Miriamra kerult a sor,mar szinte el is volt torve a mecses, mivel o csak annyit tudott hogy anyukaja elment a korhazba s hazajott kistestverevel,s ennek elotte latta a bebi hazacskajat is.
Ennyi a golyameserol.

6 megjegyzés:

  1. Valaki tudta az igazságot is. :)

    VálaszTörlés
  2. Mi is volt úgy, hogy meg egyeztünk, hogy rendben te tudod az igazat, de ha a többiek a mesében akarnak hinni, akkor légy szi és ne áruld el nekik, hogy az csak mese (mert az ovónő engem előre meg kért rá....)

    VálaszTörlés
  3. jaj, ez nálunk egyszer úgy volt, hogy hazajött a gyerek az oviból, s azt mondta, hogy édesanya, te tudtad, hogy ezek a gyerekek a fészekből másztak a házba? de én úgy örülök, hogy én a hasadból kerültem a házunkba, mert akkor biztos a tietek vagyok. de ugye azért a többieket is az Úr Jézus teremtette?
    :D

    VálaszTörlés
  4. Bizony ugy igaz Adina.
    Piroska az ovono nalunk csak derult.
    Evo, meg jo hogy meg tudtam allni a kacagasbol mert maskent majus 1-et kacagva toltom.De meg igy is ahanyszor eszembe jut.....meghogy masztak.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Iri,olvaslak ám én is és köszönöm ezt a bejegyzésedet is;kellemes emlékeket ébresztett bennem...a mi gyerekeinket se nem a gólya hozta, és ez így van jól:)
    Külön köszönöm minden egyes bátorításodat, jókívánságodat amiket nálam hagysz, így ismeretlenül is:)))

    VálaszTörlés
  6. En is orommel olvasom komoly eletttasztalatrol valo bejegyzeseid.Koszonom megjegyzesed!

    VálaszTörlés