2010. szeptember 13., hétfő

OLYAN ALDOTT SZELID OSZIIDO


Van kint.Valahogy igy erzem en is magam.Talan mar regen nem voltam ilyen "semmi surgos munka" allapotban.Csak szepen csendben, nyugodtan vegzem a "napi" munkamat s kozben orvendezik a szivem a szep napsutesnek.
Azt hiszem igy erezhettek magukat elodeim akkor mikor meg 2 -3 generacio elt egy udvarban.Mindenki vegezhette nyugodtan a korara, erejere szabott munkat.
Mar eppen nem akarok nosztalgiazni, mert jol van igy ahogy van, nem mintha nem szeretnem ha legalabb kozelebb lennek unokaimhoz, igy jelenlettem volna en is a Priscilla elso ovodas napjan, vagy holnap ott lehetnek Samuel szulinapjan,vagy eppen ebedre hivhatnam oket gyakrabban.
Dehat ez van s akkor nincs mas mint hogy kulonoskeppen orvendek mikor jonnek , vagy eppen megyek hozzajuk, meg nagyon orvendek ennek a Romtelecom szolgaltatasnak hogy barmennyit beszelhetek veluk telefonon, s nemileg resztvallalok eletukben.Meg aztan mindig keznel van az ertuk valo kozbenjaras Urunknal, csak eppen tegyem gyakran s megfelelokeppen.
Valahogy erre jo egy ilyen szep aldott szelid osziido.
Orvendjunk a mai napnak , s ami ma a mienk!

3 megjegyzés:

  1. Örülök hogy örülsz:)Mi is veled örülünk.

    VálaszTörlés
  2. Superba imaginea aleasa draga mea Iri.Te rog adauga translator pe pagina sau macar scrie ceva si in romana ,caci mi-ar placea sa te urmaresc si eu. Multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase.Binecuvantarea Domnului sa fie peste tine si casa ta!

    VálaszTörlés