2011. december 9., péntek

ADVENTI IMAM

                                                           Gyönyörű gyertyadísz


  Uram jovok elodbe ugy ahogy vagyok, s koszonom, hogy tehetem ezt, mert megvaltottal, mert a tied vagyok.Koszonom Uram , hogy formalsz, hogy turelmed van velem, hogy annyi hibam irant turelemmel vagy, s kivarod  idejet az elhagyasanak.Uram Te azt is tudod mit kerek en ma Toled, s ha nem is tudom , mikent tegyem ezt:6. Hasonlatosképen pedig a Lélek is segítségére van a mi erőtelenségünknek. Mert azt, a mit kérnünk kell, a mint kellene, nem tudjuk; de maga a Lélek esedezik mi érettünk kimondhatatlan fohászkodásokkal. 

Ezert most koszonom a Te Szentlelked is Kit adtal , hogy tanitson, vezereljen, s felfedje azt mi meg a sotetsegben  van, eldugva lelkunkben, s akadalyoz a szolgalatban.Koszonom, hogy most eppen ezt kerhetem Toled.Turelmet Uram, turelemert esedezem , hozzad.Turelmet az imadsag idejen, hogy ne a kovetkezo lepesre gondoljak, hanem legyen turelmem megallni elotted, labaidnal, nem foglalatoskodvan, azzal , hogy mi var ram, milyen munkat kell vegeznem, hanem eljem meg a pillanatot, s ne eljek a kovetkezo pillanatnak.Hogy Rad figyeljek.Legyek turelemmel azzal amit kerek , amit Te valaszolsz keresemre.Hisz olyan gyonyoru Igevel szolgaltal ma is:Jézus ezt mondta neki: Minden lehetséges annak, aki hiszi" Mark 9:23
Megerintetted szivem,ujabb remenyt adtal belem, bizodalmat igereteid irant.Oly csodalatos vagy edes jo Uram.Szivem telve halaval Irantad!Szeretlek Atyam!
Hallgasd meg esedezesem szavat, s formalj tetszesed szerint, erositsd a hitet bennem, ne engedd , hogy lenyem, gondolataim szetzilaltak legyenek, hanem osszpontositsak Fiadra, mert Te mondod , hogy Ora hallgassunk.
 Hiszem Uram, hogy megadod szivem kereset , mert ezt igerted.
     LEGY ALDOTT OROKKON OROKKE , AMEN!



kep innen 

2 megjegyzés:

  1. AMEN!
    Nagyon szep Iri...en is ezt szeretnem!!!
    Hiszem Uram, hogy megadod...mert ezt igerted!!
    Aldott varakozast!!

    U.i.Nagy Kasza Noemi Rutnak 4hete temettuk az edesanyjat, es ma az edesapja is haza ment, ketoldali tudogyulladas, az este meg missziozni volt es ma fel kettokor elment.
    Csak egyet tudok minden percben kesz kell legyunk, imadkozz ertuk, harman vannak testverek.
    Remelem most eltudom kuldeni, mert sokszor nem megy el az uzenet. Kiss B.I.

    VálaszTörlés
  2. Oh persze ismerem Noemit, sajnalom nagyon , neha nagy a proba egy -egy csaladban.Koszonom , hogy megmondtad nekem is, gondolok rajuk.Az Ur legyen irgalommal mindannyiunk irant!Nagy szuksegunk van erre!

    VálaszTörlés