Eloszor is elkeszitunk egy 7 tojasos tortalap masszat amibol ket lapot sutunk.
A krem:
40 gr.zselatin
300 gr viz
600 gr cukor
600 ml hideg tej a hutobol
1 vanilia puding
6 egesz tojas
1 l tejszin
rom
vanilia
ananasz kompot
A zselatint beaztatjuk a hideg vizbe.A tojasokat felverjuk a cukorral mig habossa lesz,hozzaadjuk a pudingot,tejet s az egeszet goz felett fozzuk mig megkemenyedik.
Kihutjuk kavargatva, hogy ne borozodjek be.Hozzaadjuk a zselatint melyet elozoleg goz felett feloldottunk,meg a leszurt gyumolcsot, s vegul a a felvert tejszint.Hagyjuk hogy meg egy keveset dolgozzon a zselatin,majd a ket tortalap(amit elozoleg megontoztunk az ananasz levevel) koze tesszuk.Az egeszet pedig egy celofannal kibelelt formaba helyezunk s betesszuk a hutobe.
Köszönöm !
VálaszTörlésHamarosan kipróbálom ...
Épp a hétvégén csináltam én is Diplomatát, de az én receptembe nem szerepel a puding, de egyszer majd én is kipróbálom igy is, mindig tanul az ember lánya. Köszönöm!
VálaszTörlésnincs képed? én is kipróbálom
VálaszTörlésMentettem! koszi, hogy megosztottad velunk!
VálaszTörlés