2009. augusztus 7., péntek

HOSSZABB UTAZAS ALKALMAVAL

Szoktam ilyen szendvicset kesziteni:
Ket vekony szelet kenyeret megkenek vinetas zakuszkaval,reszelek ra sajtot vagy barmilyen turot, s osszeragasztom.Majd igy beleforgatom jol elhabart tojasba s megsutom olajban mint a bundaskenyeret.Nagyon finom igy egyutt,s minden benne van:finom zoldsegek,tojas,sajt.Ki lehet probalni,mert ez csak ugy eszembe jutott,mikozben eppen zakuszkat reggeliztem.

3 megjegyzés:

  1. Most,hogy Erdélyben volt alkalmam eltölteni egy kis időt,így van fogalmama arról,hogy mi is a vinneta és a zakuszka:))

    VálaszTörlés
  2. Hát a vinneta az inkább töltve ,ismert de a zakuszkát azt szerintem csak akik Erdélyből jöttek azok készithetik mert nem elterjedt,így hallotam én is róla.

    VálaszTörlés