2012. augusztus 31., péntek

MEG NEHANY NAP ES MINDEN CIMBEN

Az iskolakezdes fog szerepelni.Hat akkor en elejet veszem ennek,s meg most irok arrol , hogy harom nap mulva az Ur segitsegevel indulunk haza a lanyokkal, iskolakezdesre.Ugyanis Mirjam kezdi az elso osztalyt , s nagy az izgalom az o kis sziveben.Ez lesz ennek az osznek az esemenye csaladunkban, mert ugye a tobbiek mar veteranok az ovodaban, vagy az iskolaban.







 Mindenki kitombolta magat ahogy tudta
Csak egyikuk megy ovodaba

 Mirjam elsobe, Prisci ,nagycsoportos.
 O masodikba megy!
 Nem maradt el a labdazas se
O nyolcadikba megy, oh es o is esemenyes a szemelyazonossagival!

2012. augusztus 10., péntek

MINTEGY MAGAMNAK MONDOM

S kicsit nektek is megsugom , nem is akartam keszulni semmivel szulinapomra
De ez a ket draga annyira varta , hogy unnepeljenek
 Hogy erettuk unnepellyesse tettem az amugy hetkoznapi asztalt
Na meg az Urnak is halas voltam ezert az szarazsagban ramzudult viragozonre, meg az irgalombol kapott evekert , csaladomert, meg ujjaszuletesem altal annyira kitagult csaladomert, hogy vegulis lett egy kis szulinapozas.Ugy csendben,negyesben , de halas szivvel.

2012. augusztus 3., péntek

VAJON MAR GYULEKEZNEK?

Amugy is nagyon elvezem ezt a csaladi osszejovetelt!Orakig elhallgatnam csicsergesuket!

2012. augusztus 2., csütörtök

VALAMI(VALAKI) LOPJA AZ IDOMET!

Mert egyszeruen nem ertem,hogy lehet, hogy ilyeeeen soook (nyugdijas ) idobol nem jut mindenre!A "mindenre" alatt ertem, a fontosabb,elsorendu dolgaim .Este viszont azon  veszem eszre magam , hogy bizony nagyon sok elmaradt.
  Miert van ez igy?Ki mondana meg? Ugy erzem , hogy a bloggolast is hanyagolom, ezen a ket elore elhatarozott teman kivul(meg jo , hogy elkoteleztem magam, mert maskent ki tudja...) meg be koppintok ritkan egy - egy rovidke, bejegyzest s ezzel el van intezve a bloggolas.Pedig temak szuletnek , nap kozben, este  , almatlan ejszakan, de aztan mikor gep ele kerulok nagy sietve , vegig nezek mindenen, s marad a bejegyzes....maskorra.
S ugye nem mintha nagyon sok lenne a munka a haz korul is , mert ugye ez a szarazsag nem sok munkat ad a kertben, meg a tobbi munkat is szep rendben , csendben vegezhetem, s megis,ugy erzem , hogy tul rovid egy nap, s meg kellett volna...
 Sa kkor , hol az ido?Ki , mi lopta el ?
S nem feltetelenul a fizikai munkara, napi teendokre gondolok, hanem szellemi, lelki, kapcsolatapolasi munkara.De az ido rohan , rohan,engesztelhetetlen,s gyul a hianyerzet bennem.
Amugy is tudom , hogy ti is igy vagytok ezzel.

Vagy talan a rokak lennenek a hibasak:
Fogjátok meg nékünk a rókákat, a rókafiakat, a kik a szőlőket elpusztítják; mert a mi szőlőink virágban vannak.